CAPTAIN DREAD Ruud Gullit en Revelation Time Up Close

Toen Ruud Gullit, in 1987 de transfer van PSV Eindhoven naar AC Milan maakte volgde zijn favoriete Nederlandse Reggaeband Revelation Time hem op de voet. Op 29 oktober 1987 gaf Revelation Time samen met Ruud een concert op het Afro Latino Festival in het Pallatrusardi te Milaan. Vele camera teams stonden voor de deuren van deze concert tempel en registreerden de muzikale talenten van Ruud en Revelation Time. Na het concert kon de manager van Revelation Time
-Henk Erkens- samen met advocaat  -Mr Rob Funcke-  vrij beschikken over deze opnamen. Zij bekeken de beelden en smeedde het plan om van dit materiaal een documentaire te maken. In samenwerking met cameraman Olaf Smit en presentator Jan Douwe Kroeske  -VARA-  werden diverse interviews met Ruud Gullit opgenomen.

In de documentaire zien we beelden van zijn ouderlijk huis in de Amsterdamse Jordaan, het plein waar hij als kind op straat voetbalde, het opdragen van de gouden schoen aan Nelson Mandela, de opname van de single SOUTH AFRICA en veel meer ontroerende momenten die deel uit maken van de documentaire CAPTAIN DREAD. Een onthullend beeld over de man achter de voetballer Ruud Gullit die, samen met Revelation Time, de strijd tegen de apartheid in zuid-Afrika oppakt en zich inzette voor de vrijlating van NELSON MANDELA.

De eerste productie onder de naam ONE LOVE PRODUCTIONS was een feit. Deze naam werd op 14 mei 1990 veranderd in MEDIATOR MONDIAL audiovisuele producties.