MEDIATOR MONDIAL het AV paleis van Henk Erkens.

Henk kwam in 1973 vanuit Brunssum naar Amsterdam om te worden opgeleid voor het Staatsdiploma Ziekenverzorging.
Na zijn studie werkte hij in diverse Amsterdamse ziekenhuizen, volgde hij enkele para-medische opleidingen en was werkzaam bij de GG&GD Amsterdam op de ambulance. Muziek is een van zijn passies. Henk werd in 1987 zanger en percussionist van de Amsterdamse Folkband “Het Huishouden van Jan Steen”.
Hij richtte een eenmanszaak op onder de naam One Love Productions, de voorloper van het huidige 
MEDIATOR MONDIAL.

ONE LOVE PRODUCTIONS was een muzikaal event bureau dat concerten organiseerde met onder andere Third World, Eek-A-Mouse, King Sounds and the Israelites, Gregory Isaacs etc. Voorts nam ONE LOVE PRODUCTIONS het management van Amsterdamse Reggaeband Revelation Time op zich. Na de eerste AV productie -Captain Dread- ging Henk beginnen aan zijn audiovisuele loopbaan bij DIGICAM FACILITIES in Amsterdam van eigenaar Willy Schmidt. Jarenlang werkte zij creatief samen en maakten de meest uiteenlopende producties. Henk Erkens als producent/regisseur en Willy Schmidt als cameraman/regisseur. Henk had in het begin een voorkeur voor medische en para-medische items. Dat was ook niet zo vreemd. Hij refereerd immers vanuit de gezondheidszorg. Dat resulteerde onder meer in een site met vele instructie films voor de verpleegkundige opleidingen INSTRUCTIVITY.

Later ging Henk ook als freelance verslaggever werken bij SBS6 en RTL5 en werd hij presentator van zijn eigen programma “Limburg en de Rest van de Wereld”, hij produceerde en regisseerde een 13 delige serie met Huub Stapel
“Over Grenzen Gesproken” voor de Limburgse provinciale zender L1. Kijk voor een uitgebreid oeuvre van MEDIATOR MONDIAL op de pagina “De MM Producties”.